Kraftig gulvventilator

I et rum, hvor luften kan blive enten rigtig varm, eller rigtig usund er det godt med en kraftig gulvventilator. En gulvventilator med en ekstra kraftig motor, vil nemlig hurtigere kunne cirkulere luften i rummet og fylde det med frisk og ren luft.

Få sundt indeklima på ingen tid

Hvis man for eksempel arbejder med maling eller andre materialer, der udgiver giftige dampe. Eller hvis man befinder sig i et rum, der hurtigt bliver støvet, varmt eller på anden måde nedsætter kvaliteten af luften i rummet, er det hurtigste man kan gøre, for igen at få et sundt indeklima, at investere i en kraftig gulvventilator. De fås i flere modeller og størrelser og med mange indstillingsmuligheder.

Pris og kvalitet hænger sammen

Når man er på udkig efter en kraftig gulvventilator er det vigtigste at kigge efter, hvilket materiale den er lavet af. En gulvventilator i plastic vil ikke være særlig solid og den vil have en tendens til at larme lidt mere. Hvorimod en gulvventilator i solidt metal er et godt valg hvis man vil have kvalitet, kraftig motor der kan give hurtig cirkulation af luften, men samtidig uden at larme for meget.

Det vigtigste for at opnå god ventilation

En gulvventilator har tre roterende blade, der er primus motor for hvor effektivt luften cirkuleres. Disse faneblade skal være af god kvalitet og størrelsen på dem afgør hvor meget luft der kan cirkuleres ad gangen. Små faneblade vil ikke kunne generere ret meget luftcirkulation, hvorimod en gulvventilator med kraftige og brede faneblade lettere vil kunne cirkulere meget luft ad gangen og dermed hurtigere udskifte den gamle luft med ny og frisk luft.

Justerings- og indstillingsmuligheder

Det er muligt at få gulvventilatorer i flere forskellige størrelser. Men ønsker man en kraftig gulvventilator anbefales det at købe en på stander og med en bred og stabil fod. En gulvventilator på stander kan justeres op og ned og herudover har den en lang række andre indstillingsmuligheder. Den vil have flere forskellige, typisk tre, indstillinger for hastighed. Herudover kan den indstilles til at dreje fra side til side i forskellig tempi. Det tilhørende kabel vil kunne række omkring 2,5 meter, så gulvventilatoren let vil kunne flyttes rundt med og nemt cirkulere luften i selv store rum.

admin