Gulvventilator på tilbud

Der findes intet, der kan opfriske luften og temperaturen i et rum som en ventilator. En gulvventilator er ekstra smart, fordi den ikke skal installeres, men kan flyttes rundt i de rum hvor behovet for frisk og ventileret luft opstår. Sæt blot gulvventilatoren direkte til en stikkontakt og så er den klar.

Altid frisk luft

En gulvventilator består af en trebladet fane, der ved hjælp af en el-motor sættes i omdrejninger, der skubber luften i rummet. Rotationen af bladene indfanger luften og skubber det rundt så det cirkuleres. Stiller man ventilatoren i nærheden af et åbent vindue eller dør, vil den cirkulere luften så den friske luft kommer ind i rummet og den gamle luft skubbes ud. Det giver et friskt og sundt indeklima.

Nedsætter risiko for astma

Lider man af hovedpine eller allergi, er det især en fordel at sørge for at ens indeklima i huset altid består af frisk og ren luft. Ved at cirkulere og udskifte luften i hjemmet, nedsætter man samtidig mængden af støvpartikler i luften, som kan give astma.

Gode tilbud

Det er ofte let at finde gode tilbud på gulvventilatorer og de fås i mange forskellige modeller. Blandt andet kan man få en gulvventilator på stander og fod der måler cirka en halv meter. Standeren kan justeres op og ned så den passer i højden til der hvor man sidder, ligger eller står. For eksempel kan man have gulvventilatoren til at stå i nærheden af ens skrivebord, når man arbejder så man sikrer sig frisk luft til hjernen når den skal arbejde.

Store og små

Som et mindre alternativ kan man få gulvventilator der ikke er højere end 40 centimeter. Den står på en lille fod og kan derfor let flyttes rundt med. Designet på denne type gulvventilator er ofte både kreative og flotte og vil se godt ud i hjemmet.

En gulvventilator kan indstilles til at rotere fra side til side, eller op og ned. Der findes som regel tre motor hastigheder, der alle kun udgiver en stille summen.

admin